Saturday, July 31, 2021

17+ Listen von Marmaris Orman Yangını: Muğla'nın marmaris ilçesi beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

17+ Listen von Marmaris Orman Yangını: Muğla'nın marmaris ilçesi beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.. Yangına yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Orman içinde madde bağımlılarının çıkardığı sanılan yangın, yaklaşık 1 dönüm alanda etkili oldu. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Marmaris'in hisarönü mahallesi bördübet mevkisinde bugün öğleden sonra orman yangını başladı.

Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesi hisarönü mevkisinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını devam ediyor.

Marmaris'te de orman yangını: Evler oteller tehdit altında ...
Marmaris'te de orman yangını: Evler oteller tehdit altında ... from www.durushaber.com.tr
Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, plajlardan denize girenler tarafından endişeyle izlendi. Uğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde orman yangını başladı. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

27 haziran 2021 pazar, 11:00.

Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Eden yangına 2 helikopter, 10 arazöz ve 50 orman işçisiyle havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Uğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde orman yangını başladı. 328 personelimiz görev yaptı ve şu an itibarıyla yangını kontrol altına almış durumdayız. Yangının beldibi ve yeşilbelde mahallelerine sıçramaması için mücadele ediliyor. Söndürme çalışmalarına katılanlar, gözyaşlarını tutamadı. Yangına ilk müdahaleyi, marmaris orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı 3 arazöz ve 50 orman işçisi gerçekleştirdi. Karacasöğüt mahallesi, orman yangın kulesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, plajlardan denize girenler tarafından endişeyle izlendi. Muğla'nın marmaris ilçesinde henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple orman yangını çıktı.

İlçede yerleşim yerlerine yakın bir bölgede başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli \'marmaris'teki orman yangını kontrol altına alınmıştır\' dedi. Milli savunma bakanlığı, marmaris'teki orman yangını ile mücadele çalışmalarına personel ve araçların yanı sıra bir insansız hava aracı (i̇ha) ile destek verildiğini açıkladı.

Marmaris'te orman yangını - Resim 5
Marmaris'te orman yangını - Resim 5 from i12.haber7.net
Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İlçede yerleşim yerlerine yakın bir bölgede başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı! Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Yangının beldibi ve yeşilbelde mahallelerine sıçramaması için mücadele ediliyor. Yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, bölgeye çevre illerden helikopter desteği.

Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü.

Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı! Eden yangına 2 helikopter, 10 arazöz ve 50 orman işçisiyle havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bölgeye yangın söndürme helikopterleriyle, arazöz ve orman ekipleri gönderildi. Muğla'nın marmaris ilçesi beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını saat 15:00 sıralarında kontrol altına alındı. Orman içinde madde bağımlılarının çıkardığı sanılan yangın, yaklaşık 1 dönüm alanda etkili oldu. Gi̇ri̇ş 24.05.2009 15:38 güncelleme 24.05.2009 15:38. Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı! Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Marmaris'teki yangından acı haber de geldi. İha 27 haziran 2021 pazar, 10:53 güncelleme: Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Söndürme çalışmalarına katılanlar, gözyaşlarını tutamadı. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Marmaris'teki yangından acı haber de geldi. Bölgeye yangın söndürme helikopterleriyle, arazöz ve orman ekipleri gönderildi.

Marmaris'teki orman yangını devam ediyor - Haberler
Marmaris'teki orman yangını devam ediyor - Haberler from foto.haberler.com
Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 27.07.2017 15:13 | son güncelleme: Orman içinde madde bağımlılarının çıkardığı sanılan yangın, yaklaşık 1 dönüm alanda etkili oldu. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Gi̇ri̇ş 24.05.2009 15:38 güncelleme 24.05.2009 15:38. Marmaris'in hisarönü mahallesi bördübet mevkisinde bugün öğleden sonra orman yangını başladı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü.

27.07.2017 15:13 | son güncelleme:

Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Muğla'nın marmaris ilçesinde henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. İha 27 haziran 2021 pazar, 10:53 güncelleme: 27 haziran 2021 pazar, 11:00. Eden yangına 2 helikopter, 10 arazöz ve 50 orman işçisiyle havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. 328 personelimiz görev yaptı ve şu an itibarıyla yangını kontrol altına almış durumdayız. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangına ilk müdahaleyi, marmaris orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı 3 arazöz ve 50 orman işçisi gerçekleştirdi. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla orman bölge müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yangın bölgesine sevk edildi.

Artikel Terkait